fredag 6. juni 2008

Leteaksjon i Skånevik - mann funnet i live av Jørn og Kazan!


Tidlig torsdag morgen, ca 05.45, tikket det inn en sms med et forhåndsvarsel om en leteaksjon i Skånevik. Klokka var vel ca 06.30 da alarmtelefonen kom.
Jeg måtte på jobb i dag, men fikk gå litt før og reiste hjemmefra ca kl 14.00.
Var fremme i Skånevik ca kl 17.15 og etter litt venting var det klart hvor jeg og Isi skulle søke.
Det var langs to veier og mellom disse. Søket tok ca 1,5 time og da var vi innom hus og gårder og forhørte oss og ba dem lete i uthus og andre bygninger. Ei snill dame ga meg juice, det var deilig i varmen.

Etter at jeg var ferdig i min teig fikk jeg beskjed om å gå tilbake til ko for å få nytt søkeområde. Mens vi satt og ventet litt kom den glade beskjeden.
Mannen var funnet i god behold av Kazan og Jørn, ca kl 19.45 :-)

Han ble funnet i et veldig, veldig bratt område. Kazan fikk ferten av ham da han løp ned til elven for å drikke. Det var bare så vidt Kazan klarte å ta seg opp dit han var, så bratt var det.
Kjempebra jobba, for i dette bratte området var det visst også umulig å gå manngard. Heldigvis tok politiet/ko ut den rette teigen, selv om områdene like ved var blitt søkt tidligere av både hunder og mannskaper. Han ble funnet ca 250 meter fra gården sin (han bodde ikke der).

Stavanger aftenblad

Haugesund avis

VG

Her er et bilde av ca hvor han ble funnet. Innenfor den lilla linja søkte jeg og Isi:


Etter en rask gjennomgang av aksjonen, mens politiet og andre (bla. Sven Magnus) hentet ned den savnede mannen, reiste vi hjemover. Var hjemme kl 00.30 *gjesp* Må i seng nå for om 5 timer ringer klokka....

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjempebra jobba!