lørdag 8. november 2008

Vigreskogen

Etter at prøvene var ferdige i dag, trente vi andre litt.
Isi fikk 3 figuranter. Den første visste jeg sånn ca hvor var (i starten) og de to neste visste jeg ikke.
Hun gikk rett i belønning.
Etter 2 blindslag (tror jeg...gu så fort eg glømme...) fant hun Krissi. Så runderte vi videre, det ble vel 4-6 blindslag til før vi fant Kristin M. Fram til da runderte hun knallbra, med dype og lange slag, men etter å ha funnet Kristin M gikk det litt trått... Hun virket litt umotivert og gikk litt kort noen steder, men går når jeg sender på nytt, men det var ikke slik fart som det pleier. Kanskje hun ikke er helt i form? Slikt skjer. Hun kastet opp her en dag så hun har kanskje vondt i magen enda, hvem vet?
Det er noen ganger det kunne vært nyttig hvis de kunne ha snakket med oss ;-)

Hun fant uansett alle figurantene. Jeg hadde til og med en "Paul-dirigering"..he..he.. som funket bra! Isi løp ut ca 30 m og stoppet og kikket på meg, jeg sa "runder" og kanskje jeg pekte utover, det husker jeg ikke. Isi fortsatte da ut og der ute fant hun Sylvelin - snakk om timing!!! (som egentlig var flaks for jeg visste ikke at hun var der, men det var det bra at hun var!) Stoppet der siden hun virket litt daff... Vi hadde da rundert ca 350 m.

Etterpå kjørte jeg og Krissi for å se på et nytt område vi kan trene på. Da vi parkerte kjente jeg straks en rar lukt...
Og det gjorde nok Isi også, da hun kom ut av bilen. Det var nemlig en minkfarm like i nærheten og det stinket noe j...
Jeg har aldri sett Isi med slik en "ståpels"...Hun ble skikkelig rar og viste tydelig at dette var en ukjent og merkelig/skummel? lukt. Pelsen på ryggen stod rett opp og hun klynket og klenget rundt meg, rart å se hvordan hun reagerte.

Dette området er i nærheten av der Krissi bor og det er ikke stort. Det er kun jordbruksmarker som er fine til momentrening på korte spor og overvær. Det vil bli satt opp noen treninger her så får vi se hvordan det blir. Vi kan ikke være så mange om gangen her ute, så vi får ev dele litt på det hvis det blir stor pågang. Uansett kjekt å innimellom "skifte beite" (bokstavelig talt...).
Synd det ikke gikk så bra med prøvene til Vegard og Kristin M i dag. Du var skikkelig uheldig på runderingen Kristin, ren og skjær uflaks.
Og Vegard bestod da runderingen, selv om sporet ikke gikk bra i dag.

Men det er heldigvis snart et nytt år og da er det også nye muligheter!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, synd med prøvene, det er mye kjekkere når det går veien. Håper Isi føler seg bedre+

Ghita sa...

Du glemmer vel ikke fort Tone!? Kjenner ingen som husker flere detaljer enn deg (når vi leser i bloggen din ;-)

Synd Isi ikke var i form, - men de har jo dårlige dager de også, akkuratt som oss. Håper hun snart blir bedre igjen.

Tone sa...

Jo, Ghita, noen ting glemmer jeg utrolig fort...mens andre ting sitter som "spikret" ;-)
Har kanskje med at vi husker bedre det vi føler er viktig?

Ang skriving i bloggen så merker jeg stor forskjell hvis jeg venter en dag el mer før jeg skriver. Da husker jeg knapt hvor jeg var.... he..he..
Skriver jeg ganske umiddelbart etter treningen så husker jeg mye mer.

Isi var på over to timers tur i dag og var sprek som en fole...så hvis hun følte seg litt slakk i går så var det tydeligvis forbigående :-)