lørdag 10. januar 2009

Stilig video

Hva med litt innendørstrening nå når været er dårlig ute?
Her kommer noen tips:

5 kommentarer:

Kristin M sa...

Jeg har sett henne gå agility med pyrren sin, når Rune var med i VM i agility. Da ble hun verdensmester individuelt. Helt utrolig flott løp.
Kristin

Tone sa...

Tydeligvis en dame med mange talenter :-)
Ikke verst å bli verdensmester i agility heller ;-)
Men ble hun det med en pyreneer...? De er jo rimelig digre synes jeg å erindre...
Eller er "pyrren" en forkortelse for en annen rase?

Tyewed sa...

Ja, dette er forkortelse for en annen rase: Berger des pyrénées. Det er en liten gjeterhund fra pyreneerne. Det finnes to varianter av denne rasen Poir long og Face rase. Det betyr egentlig langhåret og korthåret. De er veldig forskjellige i utseende. Blandinger av disse to er også tillatt i noen land. Kansje dere får se en Berger des pyrénées Face rase, i dio 6 om noen år.... ;-) - Kanskje....

Tone sa...

Akuratt. Det var en ukjent rase for meg. Er det den som gjør et av balltriksene og det sitter en litt "rar" langhåret hund i sofaen i starten, det er vel den?
Det er skikkelig kult å se på slike triks som er innlært ved hjelp av shaping :-) Spesiellt det der hundene går bare på frambeina....Ser egentlig litt "sykt" ut!

Tyewed sa...

Ja, tror du har rett. Crazy littel La, en merle som ser ut som en slags blanding av en Border - er en Berger des pyrenees, Face Race (det er denne Kristin sikter til, som vant VM). Den langhårte er jeg usikker på, men det kan se ut som en Berger des pyrenees, Poir long.

Ja, kult med triks - og egentlig veldig gøy å trene - samtidig som det styrker sammholdet mellom eier og hund. Her trenger man jo ikke stille så store "krav" det er bare å shape i vei. Gøy!