onsdag 8. april 2009

Orienteringstur på NjåfjelletI dag var jeg, Nina og Morten + hundene Castro, Bina og Isi, på en kjekk orienteringstur oppe på Njåfjellet. Det er et av kartene til "Postjakten" som legges ut av Gandal idrettslag.

Vi parkerte ved Lyefjell og det var "rart" å være der igjen, for her trente vi i tidligere tider...
Nå var det masse hus i den ene skråningen samt veier, og området øst for parkeringen så helt annerledes ut. Men oppi heia var det veldig fint, fremdeles.

Her er parkeringen og bl.a der husene er trente vi tidligere:Turen startet i fint vær. Det var sol og blå himmel, men det blåste godt. Etter hvert ble det imidlertid mer og mer overskyet og etter ca halvgått tur kom regnet og vinden økte på til minst stiv kuling... Heldigvis hadde jeg goretex buksa i sekken.

Nina og Morten :


Har du noe mon tro...? En sulten gjeng....De siste to postene fant vi oppe på heia og da var det skikkelig surt... Det blåste så kartmappene føyk rundt halsen på oss og det var vanskelig å konsentrere seg og få riktig kurs. Men vi klarte brasene, selv om vi bommet litt på den ene store steinen på slutten....

Nå er det begynt å regne og blåse skikkelig, men værre skulle det bli...:Plutselig så vi noen vindmøller. Her blåste det slik at det var såvidt jeg klarte å holde kameraet noenlunde stødig. Nå hadde vi bare en post igjen:Vi fant alle postene og det var et veldig kjekt (og lett) terreng å gå i, spesielt når jeg var litt trøtt etter gårdsdagens reker og hvitvin... ;-)
Vi var ute ca 4 timer og gikk ca 8 km. En kjekk tur! Flere bilder her.

Her er sporloggen:

Ingen kommentarer: