mandag 27. april 2009

Samling på Tjørn


Denne helga (24 - 26 april) var det årets første samling på Tjørn. Denne gangen for de som er B godkjent og de som skal ta 1RE i år. Det var Ghita, Krissi, John, Kai Erik og Frode D, samt Paul og meg som instruktører.

Det var en helg med mye fint vær. Varm sol men endel vind. Goretexen ble allikevel liggende i sekken...!!!

Kom opp tidlig fredag ettermiddag og fikk en deilig lang tur med Isi, samtidig som jeg la opp til sporoppgaver for deltakerne til lørdagen. Fikk også lagt ut et spor til Paul og et til Isi, som skulle ligge til dagen etter.

Fra fredagsturen. Det var noen snøklatter, men hvis jeg zoomet inn så det riktig vinterlig ut:Slik var det i virkeligheten, kun litt snø her og der:


Det ble en veldig trivelig helg, der jeg tror deltakerne fikk nok av utfordringer. Vi hadde det som vanlig, sosialt og artig om kvelden. Fredag hadde Ghita laget en deilig gryterett med potetmos og salat OG jordbær og is til dessert.
På lørdagskvelden var det tydelig at folk var litt trøttere enn vanlig, for det ble en tidlig kveld... Ikke så rart, for vi trente til ca 18.30, samt at John disket opp med en herlig gryterett og vi hadde jordbærrester fra fredagen. Vi ble skikkelig mette og da ble vi trøtte...
Les mer om hva de ulike ekvipasjene gjorde i bloggene til Ghita, Kai Erik, John og Krissi.

Lørdag morgen. Gjengen planlegger søket:


Isi fikk også en økt på lørdagen og det var sporet jeg la ut fredag ettermiddag. Det var da ca 19 timer gammelt. Det gikk veldig bra. Hun slo på sporet ved første forsøk og valgte rett vei. I vinklene brukte hun litt tid men var lett å lese. Fant 2 av 3 gjenstander og slutten. Sporet var ca 4oo m langt.

Isi går 19 timer gammelt spor:

Sporloggen. rødt er sporlegger, grønn Isi dagen etter:
(den turkise streken er etter Kai Erik på veien)

Søndagen var litt mer overskyet men med oppholdsvær og ganske varmt, ca 11 grader. Etter frokost la jeg ut noen ukjente sporoppgaver til gjengen, før jeg pakket for å reise i konfirmasjon.
Håper oppgavene også denne dagen var nyttige og at dere hadde en fin dag!

Flere bilder her.

Her kommer også etterhvert en liten "filmsnutt" fra helga:


2 kommentarer:

John sa...

Heisann Tone. La inn en stor takk til deg og Paul på bloggen min, men du skal selvfølgelig få en her også... TUSEN TUSEN TAKK FOR ET FANTASTISK BRA OG LÆRERIKT OPPLEGG!!!!! Sitter igjen med masse utrolig nyttige erfaringer etter helgens opplegg, og kan ikke få takket dere nok!

John

Tone sa...

Takk for det! Det var bare hyggelig John. Dere var alle veldig flinke til å stå på, selv om ikke alt var like enkelt :-)
Det er når man nærmer seg A - godkjenning man ser hvor stort GAP det er mellom A prøvene og det man vil oppleve på en leteaksjon....

Derfor stiller dere nå mye, mye sterkere for å takle en reell aksjon og det er jo derfor man trener i NRH :-)