torsdag 10. mars 2011

Overværssøk på Orrestranda

Det var 5 stk fra lag 2 som møttes onsdagskvelden for en frisk overværsøkt på Orre. Det var ganske fint vær da vi startet, i motsetning til tidligere på dagen, da det snødde tett.... Lurte ei stund på om jeg ville komme meg ut med bilen... Det er også ganske lyst nå, faktisk helt til kl 19 og det medfører jo endel folk her ved stranda. Det stod etpar biler da jeg kom og etterhvert kom flere turfolk, bla noen med en katt, i bånd...  Det hadde blitt "kjekt" hvis Isi fant dem... Heldigvis svingte de sørover og vi brukte dermed området nord for "stien". Det er nok siste gangen vi er her denne sesongen, for nå overtar turfolket mer og mer her ute. Men neste vinter er vi klar for strandsøk igjen!!! 

Gikk for å lufte Isi litt før vi startet. Se så flott det er:

Først var jeg, Ola og Krissi figurant for Gro Elin og Runar, så byttet vi på. Da det var Isi sin tur var det blitt mørkt og store svarte skyer sèg innover fra havet. Da jeg startet begynte et helsikes vær... Det blåste opp og snø/sludd pisket meg i fjeset. Dette affiserer imidlertid ikke den firbeinte som på vei bort mot "starten" ved brua fikk første figurant "i nesen". Hun klarte ikke å komme over kanalen, så vi måtte bort til broa og da forsvant Isi raskt. Så kom hun med melding og vi påviste sammen. Vet ikke hvor fornøyd hun var med at jeg hang bak i lina, men i mørket var det best å vite hvor vi skulle, for jeg så ikke hvor hun var da hun meldte. Det var Gro Elin vi hadde funnet.
Gikk så tilbake mot der vi startet for å dekke terrenget skikkelig og ikke lenge etterpå stakk Isi avgårde igjen. Da var Ola funnet. Gro Elin og Ola hadde prøvd å lure oss ved å legge seg ganske tett... men det gikk ikke nei..he..he..he.. :-))
Så var det kun en igjen, dvs de var to sammen, Runar og sønnen hans (som jeg ikke husker navnet på.. Sorry). Vi gikk nedover mot kanalen og dreide så sørover sånn at vi fikk vinden rett inn fra vest. Så fikk Isi overvær av de siste og styrtet avgårde i stor fart. Gøy for både hund og fører å søke her i sanddynene. Vinden oppfører seg litt ustadig, for å si det sånn, og det skaper fine utfordringer for hundene. En kjekk kveld til tross for snøstormen den siste timen.

Ingen kommentarer: