tirsdag 3. juni 2008

Hete dager

Altfor hete dager...når det blir 30 grader, da synes jeg det er altfor varmt... puhh.. sliter i varmen, sover dårlig og orker ikke gjøre stort før på kvelden.

Isi synes også det er varmt. Hun er fremdeles med som streikevakt og ligger i skyggen og følger med på hva som skjer.
I dag var vi først en liten tur i sørmarka mellom innlevering av info på streikekontoret og vaktsitting utenfor jobben. Dette var tidlig, faktisk før sola brøt igjennom skydekket og det var faktisk "levelig" å gå tur uten å "koke".
Etter at streikevakta mi var ferdig kjørte jeg til Bråsteinsvatnet. Isi badet i 25 minutter!!!
Så lenge har hun aldri vært uti vannet i en omgang før...hun svømte og svømte rundt. Kom innover og gikk litt rundt på lavere vann før hun på nytt svømte ut. Jeg satt i ro i skyggen og slappet av. Her var det en herlig bris som gjorde det litt bedre.

Var også en tur på Bråsten med Gro og Maja i kveldingen fra kl 19.30 - 21.30. Da er det nogenlunde forsvarlig å gå tur... "bare" 26 grader da vi startet og 24 grader da vi kom tilbake til bilene.
Hundene badet både i et lite tjern og i Figgjoelva, så det blir masse bading nå i varmen.

Ikke for å være "kjip"... men nå håper jeg snart at varmen tar slutt!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes det er deilig med varme. Da kvikner jeg til. Hundene får bade og svømme masse. Det er god trening. I tillegg får en jo gjort en masse nyttige ting, slik som å ta rede på gamle slitte terrasser, male hus og sånt som iallefall ikke er kjekt å gjøre hvis det ikke er fint vær. Håper det varer riktig så lenge. Dvs. Når også gulvet i hundegården er skikkelig tørket kan det kanskje komme litt regn, om natten:-)

Anonym sa...

Jeg er enig med deg Tone, jeg blir nærmest apatisk i denne varmen.. :-S

Tone sa...

Alt det du nevner Aud, får jeg gjort når det er 22 grader også, og fint vær... ;-)
Det er ikke det fine været jeg er lei av.
Det er VARMEN, dvs 26 grader og mer...

Anonym sa...

Jeg liker varmen også jeg :-)