lørdag 28. mars 2009

1 RE sporet bestått!!!


Bildet er tatt av Kristin Uleberg. Jeg og Isi på vei til sporet.

I dag var det prøver og jeg og Isi bestod sporet, men strøyk på runderingen.

Sporet: Det gikk veldig bra. Vi tok oppsøk langs en sti i Vigreskogen. Isi slo kontant på sporet og jeg fikk "god tur"!
Det gikk "på skinner"..., vi hadde ikke noe trøbbel underveis, fant 4 av 4 gjenstander og slutten (en rompetaske). Brukte 20 minutter fra vi startet oppsøket til vi var i mål. Kristin U lå i slutten og lurte på om vi hadde sprunget...? Men det hadde vi ikke, det gikk bare veldig bra hele tiden, ingen sportap! Det er jeg veldig fornøyd med, for i Vigreskogen er det mye rådyr...

Runderingen gikk ikke så bra. Vi fant alle 3 figurantene og brukte ca 35 minutter, men Isi stoppet for mye og jeg måtte presse henne en god del.
Hvorfor hun gikk så dårlig aner jeg ikke... Men jeg var ikke overasket over at jeg strøyk, etterhvert som jeg så hvordan hun runderte i dag.

Det som var positivt var at JEG ikke var særlig nervøs i dag. Ved tidligere prøver har beina knapt bært meg... og jeg har gjort mye rart... Hvorfor jeg ikke var nervøs vet jeg heller ikke sikkert. Men følte vel at vi hadde kontroll på øvelsene og at Isi kunne dette bra. Og hun kan jo rundere mye bedre enn dette, det får være trøsten. Men kipt at det gikk dårlig akkuratt i dag.

Det andre som var positivt, ved runderingsprøven, var at Isi ikke feilmeldte. Det har hun gjort ved tidligere prøver, spesielt på første og/eller andre slaget. Ser heldigvis ut til at jeg har funnet "oppskriften" på å få dette "stress-symptomet" vekk :-)
Hun hadde også veldig fine meldinger. Første figurant var oppe i tre på ca 300 m, vis a vis "rådyrplassen". Jeg så hun jobbet og jobbet og hun hadde øyekontakt med Trond før hun meldte. Fin påvisning. Neste figurant var Ghita, gående på ca 700 m. Også her fin melding og påvisning.

Bildet er tatt av Kristin Uleberg:


Siste figurant, Frode D, var gjemt inni en jervenduk på ca 800 m. Han hadde hørt Isi litt tidligere, på forrige slag på den siden, og hun hadde noen ordentlig lange slag fremover innimellom, der hun kom inn til midtlinja langt fremme. Vet fra erfaring at der hun har vært tidligere er hun vanskelig å få ut igjen. Men når hun løper så langt fremover så kan jeg ikke følge på og hun blir nødt til å gå ut igjen i terreng der hun har vært... Jeg har heller ikke kontroll på hvor hun har dekket når hun løper slik.
Hun hadde jo også gått spor på den ene siden litt tidligere og fant nok noen spor å følge, men det forklarer ikke at hun gjorde endel feil.
Nei, stryken var nok fortjent, det var ikke bra nok i dag, enkelt og greit.

Vi har jo god tid til å få tatt runderingen og bestå hele 1 RE godkjenningen. Har jo hele året på oss :-)

6 kommentarer:

Krissi sa...

Knallspor! Gratulerer så mye! :-)

Aud sa...

Gratulerer så mye med sporet :)

Tyewed sa...

Enda en gang gratulerer Tone :-D

Gro sa...

Så kjekt at sporet gjekk bra. Gratulerer!!!

Kristin U sa...

Grattis med sporet - det var flinke jenter det :-)

Tone sa...

Takk for det dere!
Ja, den runderinga i går var elendig...Tror aldri Isi har rundert så dårlig noen gang... så jeg får satse på at det aldri skjer igjen :-)