onsdag 25. mars 2009

Spor..spor...spor...spor...


Våren er her. Det blomstret på standplass (Sviland) og det er lyst til langt over klokken 19.00... Gleder meg til neste uke, da har vi stilt klokka, og det er lyst til godt over klokken 20.00 - HERLIG!!!


De to siste dagene har jeg gått 5 spor/oppsøk med Isi.
I går, tirsdag, fikk hun to oppsøk som hadde ligget i 1 time. På begge valgte hun rett vei og fant slutten etter ca 15 - 20 meter.

Mens vi ventet på sporene i går, syklet jeg fra bilen og ned til gården, så veien bort mot schæferklubben, og opp grusveien der borte og hele runden, frem og tilbake igjen. Ca 7 km.
Det er et par uker siden jeg startet å sykle igjen etter "vinterpausen"... Min ca 25 år gamle DBS sykkel holder ennå stand, selv med bare to (av tre) gir som virker og en litt rusten kjetting...

Etter første sykkeltur for ca 2 uker siden, hadde jeg helt tydelig brukt muskler det var lenge siden ble brukt.... (i "rauå", rett og slett). For på andre sykkeltur var det ikke så godt å sitte på det harde setet, for å si det mildt....
Men nå går det greit. Vi sykler ca 2 dager i uka, mellom 7 - 10 km. Prøver finne grusveier der Isi kan være løs, og vi tar pauser innimellom, også noen naturlige, da jeg av og til må av sykkelen i oppoverbakkene. Da ønsker jeg meg en ny sykkel med 10 gir - minst :-)


Onsdagens spor: Jeg reiste opp til Sviland rett etter jobb og la 2 korte oppsøk og et oppsøk med et lengre spor. Benyttet sjansen til å få litt liggetid på de i dag, selv om det ikke er ideelt å gå dem ut selv. Men innimellom går det helt fint. Så kjørte jeg hjem og spiste litt før jeg reiste opp igjen til Sviland for å møte resten av gjengen.

Krokus på Sviland:

Da jeg gikk sporene, før mørket kom, hadde de lagt i 3.5 time.
Hun valgte rett på 2 av de 3 sporene i dag. Det var det lengste sporet, som gikk i barnålterrenget i den "store" skogen, hvor hun slo og først dro feil vei. De andre to oppsøkene gikk i gress/lyngterreng og der gikk hun rett vei og fant slutten etter ca 20 meter. I dag la jeg alle sluttene under store gjenstander (håndkle og sekk).

Da gikk hun rett i 4 av 5 oppsøk på disse to dagene og det får jeg være fornøyd med :-)

Her er noen fine vårbilder og en liten filmsnutt av Nina og Bina som går grusspor. De var riktig flinke begge to:

2 kommentarer:

Gro sa...

Ja, våren er definitivt i anmarsj. Deilig.
Forresten lurer på hvorfor du la sluttene under større gjenstander?

Tone sa...

Det er fordi at vi på prøver får en større (bruks)gjenstand (alà sekk, jakke ol) i slutten.... Skal ta 1RE i år... ;-)